Jiangsu Yangjie Runau Semiconductor Co., Ltd. barbecue ia Me

Yangzhou, O se aai matagofie i le itu i matu o le Vaitafe o Yangtze, e le gata o le fale i le Slender West Lake, o se lalolagi-vasega lima-A-level vaaiga vaaiga, lautele ma loloto aganuʻu Puta, ae o loʻo i ai foi meaai lelei i Yangzhou.Alofa i lou nu'u mai le alofa i mea'ai a Yangzhou!Ina ia saga fa'atamaoaigaina taimi avanoa o tagata faigaluega ma fa'aleleia atili le felagolagoma'i o le 'au, na fa'alauiloa ai e Jiangsu Yangje runao Semiconductor Co., Ltd. se gaioiga fa'a'u'u fa'ainu.

Ina ia amataina lenei gaoioiga, o le matagaluega a le aufaigaluega a Jiangsu Yangjerunao Semiconductor Co., Ltd. na saunia ma le faaeteete se meaʻai sili ona tamaoaiga, apaau gaʻo moa, povi muʻamuʻa, ula fou ma fualaau faisua ma fualaau faisua, mea inu yogurt suamalie ...... Sa gutu- susu e matamata!

5 6

I le 10:30 i le taeao, sa savavali mama a latou uo ma feiloai le tasi ma le isi i le vao o le Pavilion vaalele, Na amata le taʻaloga papakiu!Sa matou galulue faatasi ma faʻaalia o matou tomai.O nisi e fai afi, o nisi e fetuutuunai mea manogi, o nisi e piki ma fufulu fualaau faisua, o nisi e tipi fualaau faisua ma aano o manu.E pisi tagata uma…

7

Vaai!O lo'o fa'apupu'u le asu i totonu o le mea'ai papakiu, e lelei le afi!E le mafai ona matou faatali e saofafai i tafatafa o le ogaumu, tuu mea'ai skewered i luga o le ogaumu: povi, puaa puaa, ivi asoaso, pateta chips, pepa mumu, pata pi mago… “Sau!Uu la'u keke pateta!”“Aumai ni skewers o povi ma pepa mumu!”“Vavave!Liliu i luga, ua mu!”Ua avea tagata faigaluega ma kuka i se auala lelei!O foliga ataata pupula na atagia mai i le afi, o le ea na faatumulia i le manogi manaia o papakiu, o lea na faateleina ai le fia'ai o le vaaiga a le au aai!

8

I taumafaiga tuufaatasi a tagata uma, o le papakiu mauoa na opeopea mai le manogi, na tosina mai ai le gutu o tagata uma.O skewer fa'ato'a tao e foliga lelei ile lanu, manogi ma le tofo!Ua le mafai ona faatali le au faigaluega e tofo i ai.“Ia, e manaia, e masi i fafo ae vaivai i totonu!”“O sina saimini chili e sili atu ona moni!”Sa matou nonofo fa'atasi, a'o fefa'asoaa'i mea'ai mananaia, a'o talanoa e uiga i galuega, olaga, fa'anaunauta'u...... Sa tele le talie.

9

Ina ua uma se taumafataga tele, sa savavali taitoalua a’u uo ma savavali i luga o mauga, manavaina le ea fou, fiafia i vaaiga matagofie o le tautotogo i lo latou nuu, taofi ma o, ma piki i luga le mea pueata mai lea taimi i lea taimi e pueina ai le taimi matagofie!

10

O lenei gaioiga e le gata na mafai ai e paaga ona fiafia i vaaiga matagofie o lo latou nuu ma tofo i le suamalie o meaai a lo latou nuu, ae na latou maua ai foi le fiafia i le tino ma le mafaufau.Na fa'aleleia atili ai le va fealoa'i i le va o pa'aga, fa'atupuina se si'osi'omaga maopoopo, ma fa'aleleia atili ai le loto gatasi ma le galulue fa'atasi o le 'au a le Runau!


Taimi meli: Me-25-2023